Neke osobe više nemaju policijsko obezbedjenje

Izvor: Beta, 17.Nov.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neke osobe više nemaju policijsko obezbedjenje

BEOGRAD, 17. novembra 2014. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u ponedeljak da postoje osobe za koje više ne postoje potrebe da imaju policijsko obezbedjenje.

Stefanović je novinarima u termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu rekao da je od dolaska na čelo ministarstva tražio sve podatke o osobama koje štiti policija te da je uradjena ozbiljna i precizna revizija tih odluka i da je u dva navrata policijska zaštita ukinuta za izmedju deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i petnaest osoba.

"Nove provere su u toku da se samo za one za koje postoji opasnost za njihovu bezbednost stave pod policijsku zaštitu", rekao je Stefanović.

Ministar je ponovio da vodja nekadašnjeg kriminalnog surčinskog klana, koji je bio svedok saradnik u postupku protiv zemunskog klana Ljubiša Buha Čume, nije imao status zaštićenog svedoka, već samo status svedoka saradnika.

"Danas Ljubiša Buha nema ni status svedoka saradnika ni zaštićenog svedoka", istakao je Stefanović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.