Nejmar postao otac i sada je mnogo zreliji

Izvor: Kurir, 17.Sep.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar postao otac i sada je mnogo zreliji

Fudbaler Santosa je u prošlosti često imao probleme sa disciplinom, a saigrači su ga optuživali da je sebičan na terenu

SANTOS - Najbolji brazilski fudbaler Nejmar rekao je danas da mu je rođenje sina Davida mnogo pomoglo da sazri kao osoba.

Fudbaler Santosa je u prošlosti često imao probleme sa disciplinom, a saigrači su ga optuživali da je sebičan na terenu.

"Postao sam mnogo zreliji, ranije nisam znao kako da se ponašam. Ipak, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam sebi, ako mogu da budem otac, onda moram da preuzmem odgovornost i ponašam se kao zreo čovek. Mnogo sam naučio i još uvek to radim. Sin David mi je najveća sreća u životu", kazao je Nejmar brazilskim medijima.

Nejmar često oduševljava publiku na terenu golovima i atraktivnim driblinzima koji su, prema njegovim rečima, samo plod improvizacije.

"Ne znam odakle mi talenat. Sve je počelo kada sam bio klinac. Uzeo bih stolice i stolove, rasporedio ih po sobi i zatim pokušavao da ih driblam i zaobilazim. Na terenu radim ono što osećam da je ispravno u određenom trenutku", dodao je on.

Ove sezone Nejmar je već odigrao 38 utakmica i postigao 36 golova za Santos.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.