Nejmar-posle-susreta-sa-Sorajom-poceo-da-trenira

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar-posle-susreta-sa-Sorajom-poceo-da-trenira

Brazilski as odradio prvi trening ali odvojeno od tima, a lekarski tim Barselone saopštio je da će nastaviti detaljno i pažljivo da nadgleda njegov oporavak.

Najbolji brazilski fudbaler i član Barselone Nejmar danas je trenirao prvi put od povrede leđa koju je zadobio na Mundijalu početkom prošlog meseca. Nejmar je prošao sve preglede, ali je danas trenirao odvojeno od ostatka ekipe.

Zanimljivo je da se brazilski as pre nekoliko dana susreo sa srpskom starletom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Sorajom na Ibici, a ko zna možda je taj susret bio isceliteljski za njega

Brazilca je povredio Kolumbijac Huan Zuniga u meču četvrtfinala Mundijala. Lekarski tim Barselone saopštio je da će nastaviti detaljno i pažljivo da nadgleda Nejmarov oporavak.

Fudbaleri Barselone u prvom kolu Primere koje se igra 24. avgusta dočekuju Elče.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.