Nejmar odbacio kritike Pelea: Nikada ne glumim...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar odbacio kritike Pelea: Nikada ne glumim...

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva izjavio je da ne mari za kritike legendarnog sunarodnika Pelea i poručio da nikada nije želeo da glumi da je grubo fauliran.

Jedan od najboljih fudbalera ikada Pele kritikovao je zvezdu Pari Sen Žermena zbog nastupa i "glume" na Mundijalu u Rusiji, koje su postale izraženije nakon "čuvenog" starta srpskog reprezentativca Adema Lajića.

"Peleove kritike? Bilo je zanimljivih komentara. Čim ne pobeđujete dolaze kritike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikada nisam glumio tokom Svetskog prvenstva, bio sam često na udaru protivnika. Ljudi pričaju puno o tome jer je u pitanju Nejmar i sve je izraženije. Poštujem Pelea, ali ne odobravam takve kritike", rekao je Nejmar za francuski Kanal plus.

Ujedno, Nejmar je demantovao glasine da će napustiti Pariz kako bi se vratio u Španiju, u Real Madrid ili Barselonu, a možda i u Mančester Siti.

"Priče o transferu postoje otkad sam profesionalni fudbaler. Ništa konkretno se ne dešava. Čim bude nešto biće svi upoznati", zaključio je on.

Nejmar je ove sezone već postigao 20 golova, a tri na poslednjem meču u pobedi nad Genganom 9:0 u francuskoj Ligi 1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.