Nedaleko od Potočara kamenovan autobus Majki Srebrenice

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedaleko od Potočara kamenovan autobus Majki Srebrenice

Munira Subašić, predsednica Udruženja "Majke Srebrenice", kaže da je danas ispred centra gde su prostorije Udruženja bačena kamen na automobil Udruženja "Majke Srebrenice".

- Vršili smo neke pripreme zato što imamo najavu dolaska velikog broja nevladinih organizacija iz celog sveta koje će kod nas boraviti od 9. do 15. jula. Izlazeći iz centra, naš vozač je stajao ispred centra kod auta, naleteo je taksista u autu Megan, otvorio prozor, bacio kamen i pogodio auto nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je pobegao - navela je Subašić za regionalnu tv N1.

Informacija je potvrđena i iz Policijske uprave Zvornik.

- Oko 16:45 je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u mestu Potočari došlo do oštećenja putničkog automobila. Po prijavi su postupili policijski službenici PU Srebrenica, istraga je u toku - kazao je Miljan Bobar, portparol CJB Zvornik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Automobil "Majki Srebrenice" kamenovan nedaleko od Potočara

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017

Munira Subašić, predsednica Udruženja "Majke Srebrenice", kaže da je u utorak ispred centra gde su prostorije Udruženja bačena kamen na automobil Udruženja "Majke Srebrenice"...- Vršili smo neke pripreme zato što imamo najavu dolaska velikog broja nevladinih organizacija iz celog sveta koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.