Neda Ukraden: Htela sam da usvojim devojčice iz Krajine

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden: Htela sam da usvojim devojčice iz Krajine

Pevačica Neda Ukraden je za magazin "Svet" otkrila da je pre 17 godina htela da usvoji tri devojčice, izbegle iz nekadašnje Republike Srpske Krajine, ali da nije u tome uspela.

"To sam žarko želela, ali je zakon takav da to ne može da učini samo jedan roditelj, već isključivo bračni par. Htela sam da usvojim tri curice koje su 1995. godine izbegle iz Krajine i bile u veoma teškoj situaciji. Tada su imale 12, 14 i 15 godina. Fascinirale su me svojom pameću i lepim manirima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Oduvek sam pomagala izbeglicama, ali i svima onima koji su ugroženi. Maturantkinjama sam često darivala haljine i cipele, a pomagala sam i Sigurnoj kući. Uvek ću se angažovati onoliko koliko je u mojoj moći. To je moja moralna obaveza kao čoveka koji je u tom narodu imao podršku, popularnost, pa na kraju krajeva, i živeo od njega", rekla je Neda u intervjuu za "Svet".

Neda je nedavno postala baka bliznakinjama Aleksandri i Nedi, koja je po njoj dobila ime.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Neda Ukraden htela da usvoji devojčice iz Krajine

Izvor: Svet plus, 06.Mar.2012, 00:45

Pevačica Neda Ukraden otkrila da je pre 17 godina htela da usvoji tri devojčice, izbegle iz nekadašnje Republike Srpske Krajine, ali da nije u tome uspela.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.