Neću podneti ostavku, ovi sa protesta nek sade luk

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neću podneti ostavku, ovi sa protesta nek sade luk"

Podgorica -- Glavni crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio da ne postoji nijedan razlog da se povuče s te funkcije, uprkos zahtevu građana da podnese ostavku.

"Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk", rekao je Katnić za podgorički Dan i dodao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podneti ostavku, prenosi RTCG.

"Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podneti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Verujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal", rekao je Katnić.

On je, govoreći o zahtevima učesnika protesta u kojima se traži i njegova ostavka rekao još i "Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obradjuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih voleo da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronameran savjet, jer i ja to radim", rekao je Katnić.

Prema njegovim rečima, on će podneti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne podnosim ostavku, ovi sa protesta nek sade luk"

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2019

Glavni crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtevu građana da podnese ostavku, navodi Tanjug...- Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk - izjavio je Katnić za podgorički Dan i...

Nastavak na Vesti-online.com...

CG specijalni tužilac Katnić: Neću podnijeti ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2019

Crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić smatra da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtjevu građana na protestima da podnese ostavku. Katnić je za dnevne novine Dan rekao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan daju odgovor na pitanje hoće li ili neće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.