Neću da se izvinjam što sam bogata, lepa, talentovana…

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neću da se izvinjam što sam bogata, lepa, talentovana…"

Gumica Ketrin Zita Džons (48) izjavila je da više ne želi da bude skromna, te da se neprestano izvinjava i pravda zbog svog bogatstva, izgleda i talenta. Inače, ova oskarovka može se pohvaliti bogatstvom koje iznosi više od 185 miliona dolara.

Kako kaže, dosta joj je što stalno mora da se opravdava.

- Reći ću samo jednu stvar. Više neću biti skromna. Dosta mi je toga. Stvarno. Oprostite što sam bogata, što sam se udala za zvezdu, što ne izgledam loše - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Ketrin i dodala:

- Ne, nije mi žao. Sada ću se fokusirati samo na posao. To je ono što volim. Imam dvoje predivne dece i zdravog srećnog muža. Sve je dobro. I neću biti skromna ni zbog toga - dodala je velška glumica.

Ketrin je udata za glumca Majka Daglasa (73) sa kojim ima dvoje dece - sina Dilana (17) i ćerku Keris (15).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.