Neće se razići dok ne dobiju odgovor Vučića

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće se razići dok ne dobiju odgovor Vučića

Sve dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne pojavi pred demonstrantima ili ne izjasni po pitanju gradnje mini-hidroelektrane u selu Rakita, kako kaže Aleksandar Jovanović Ćuta, ljudi koji se skupe ispred zgrade Predsedništva na protestu 21. septembra neće se razilaziti, prenose Južne vesti razloge za novi protest NVO "Odbranimo reke Stare planine" u Beogradu, ovog puta u Pionirskom parku ispred zgrade Predsedništva Srbije. Članak Neće se razići dok ne dobiju odgovor Vučića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ime Metalike, klasike i hevi-metala

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Slušali smo ih najpre davne 2005. na EXIT festivalu, potom još nekoliko puta u Beogradu tokom godina, ali ova Apocalyptica sa Ušća, koja nas je definitivno obeznanila, bila je istovremeno i ona najbolja do sada. Članak U ime Metalike, klasike i hevi-metala se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Uži izbor za nagradu „Milan Mladenović“

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Zadužbina Milana Mladenovića objavila je da je u uži izbor za regionalnu nagradu "Milan Mladenović", koja će prvi put biti dodeljena 21. septembra u Beogradu. Članak Uži izbor za nagradu „Milan Mladenović“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.