Nebojša Stefanović: Imam tremu, dobijam sina!

Izvor: Mondo, 06.Jan.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Stefanović: Imam tremu, dobijam sina!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i potpredsednik Vlade Srbije otkrio je, u božićnjem intervjuu za list "Kurir" i detalje iz privatnog života.

Foto: TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

On je za taj list rekao da Badnje veče i Božić Stefanovići obeležavaju tradicionalno i u krugu porodice.

"Te dane uglavnom provodino kod mnog dede, odnosno Nininog pradede. On je i mene učuio svim običajima".

Na pitanje ko se najviše raduje odgovara:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Uvek deca, sin mog brata i moja ćerka. Najviše se obraduju poklonima koje im deda pripremi i samoj tradicionlanoj prazničnoj atmosferi".

Na pitanje da li je spreman za bebu, koja stiže u februaru, Stefanović kaže:

"To je jedina stvar zbog koje u životu imam tremu. Zvuči smešno što mi muškraci imamo tremu, jer je žena ta koja se muči, nosi dete devet meseci, ona treba da ga rodi, ali tako je. I , naravno, iako čekam drugo dete ne mogu da se ne zapitam da li ću biti dobar otac, da li ću moći da odgovorim tom izazovu", rekao je Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.