Ne smanjuje se kolona kamiona na Horgošu

Izvor: RTS, 10.Dec.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smanjuje se kolona kamiona na Horgošu

Kolona teretnih vozila koja na Horgošu čekaju da izađu iz Srbije, u toku dana bila je duga je oko 10 kilometara. Srpski carinici tvrde da su uzroci povećanog zadržavanja kamiona na prelazu, na susednoj strani.
Vozači koji su stigli do carinskog terminala Srbije, kažu da su tu od nedelje posle podne.

"Petnaest sati čekam da pređete jedan kilometar u koloni, a imamo još četiri do granice", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže jedan vozač.  
Šef Teretnog carinskog terminala na Horgošu Miroljub Stojković ukazuje da mađarski pogranični organi rade usporeno, tako da za smenu povuku oko 150 kamiona.
"S obzirom da je naš kapacitet više od 300 kamiona, oni rade, ne upola nego čak i sa 20 do 30 odsto kapaciteta", kaže Stojković.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.