Ne plašimo se ni najjačih sa asfalta

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne plašimo se ni najjačih sa asfalta"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je današnjim hapšenjem osumnjičenih za prodaju droge, država pokazala da se ne plaši nikoga.

Aleksandar Vučić: Upali smo im u štek stanove  

"Za neke će biti dovoljno dokaza za podizanje optužnog akta, za neke ne, ali je država pokazala da ni od koga ne preza i da se nikoga ne plaši. Ni oni koji su najjači na beogradskom i srpskom asfaltu, ni na koji način ne mogu svoju snagu da mere >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa snagom, voljom i energijom države da se obračuna s takvima koji predstavljaju najveću pošast savremenog sveta", rekao je Vučić.

 

Posle sastanka s predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, Vučić je u Vladi Srbije podsetio na svoje obećanje s kraja prošle godine da će za dilere droge "nastati pakao".

 

"Ovo je prvi put, posle mnogo vremena, da ih je neko negde priveo, da im je provalio u kuće, ili kako oni to kažu u 'štek stanove', da im je sve pogledao. Negde smo nešto pronašili, negde nismo. Ali, kada sam rekao da za njih nastaje pakao i da im predstoji pakao, nisam se ni malo šalio. Ja dobro znam značenje reči pakao", rekao je Vučić.

 

Odgovarajući na pitanje da li je među uhapšenima jedan od vođa navijača Partizana Aleksandar Vavić, Vučić je rekao da je među danas privedenim bilo i opasnijih od "gospodina Vavića".

 

"Prvi put su privedeni oni za koje svi znate, od gospodina Kosmajca do gospodina Vavića. Naši državni organi su im upali u kuće i 'štek stanove' i pronađene su značajne količine heroina, marihuane i drugih opijata i oružja", rekao je Vučić.

 

Nekoliko desetina osoba osumnjičenih za trgovinu drogom uhapšeno je danas u Beogradu i Novom Sadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.