(Ne)izvesno poskupljenje struje od jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne)izvesno poskupljenje struje od jula

Tržište električne energije najverovatnije će biti otvoreno za domaćinstva i male kupce od 1. jula ove godine, a otvaranje tržišta će doneti i poskupljenje struje, rečeno je danas na skupu Regionalno tržište električne energije. Sa druge strane, u Agenciji za energetiku Republike Srbije (AERS) rečeno je Tanjugu da se regulisane cene struje neće menjati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Struja neće poskupeti od 1. jula

Izvor: Beta, 23.Apr.2014

BEOGRAD, 23. aprila 2014. (Beta) - Regulisane cene struje neće se menjati od jula 2014. godine, saopštila je u sredu Agencija za energetiku Srbije (AERS)...Promene regulisanih cena biće postepene u nekoliko narednih godina, po programu koji će se tek razmatrati i biće sasvim uskladjene sa stepenom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.