Nastavak Borata u kazahstanskoj verziji

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak Borata u kazahstanskoj verziji

Jedan kazahastanski režiser snimiće nastavak komedije "Borat" da bi publici predstavio pravi Kazhstan, piše list "Kazahstanskaja pravda".

Borat Sagdijev, glavni junak originalnog filma o američkim avanturama navodnog kazahstanskog novinara - u interpretaciji britanskog komičara Saše Barona Koena, predstavio je Kazahstan kao nazadnu zemlju u kojoj vladaju rasizam i primitivne predrasude.

Kazhstanski film pod nazivom "Moj brat Borat" treba da pobije stereotipe o toj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centralnoazijskoj državi, rekao je režiser Erkin Rakišev.

Glavni junak, Amerikanac fasciniran Boratom, dolazi u Kazahstan očekujući da vidi jadnu zemlju, ali je zatiče u procvatu, zahvaljujući nalazištima nafte.

"Uzdamo se u uspeh 'Borata' i želimo da iskoristimo sliku prihvaćenu na Zapadu da bismo predstavili pravi Kazahstan, a ne onaj Koenov", rekao je Rakišev.

"Borat" koji se u bioskopima pojavio 2006, imao je veliki uspeh u svetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.