Naslovnice: Simbol evropske Srbije, novo krivično delo

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovnice: "Simbol evropske Srbije", "novo krivično delo"

Dnevni listovi u nedelju na naslovnim stranama pišu o otvaranju Žeželjevog mosta u Novom Sadu, eksploziji džipa voditeljke Dušice Jakovljević i suđenjima.

„Večernje novosti" pišu da se do kraja septembra uvodi novo krivično delo i da će se napad na advokate tretirati kao i na policajce. „Politika“ je objavila autorski tekst premijerke Srbije Ane Brnabić naslovljen: „Obrazovanje je osnova snažnog društva“, a o otvaranju Žeželjevog mosta, list piše da je to „simbol evropske Srbije“.

„Kurir“ se bavi ekplozijom džipa voditeljke Dušice Jakovljević, a „Blic“ istražuje „zbog čega se Srbi tužakaju pred sudovima“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za nedelju, 2. septembar 2018. godine

Izvor: Beta, 02.Sep.2018, 10:34

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 2. septembra, najčešće pišu o otvaranju Žeželjevog mosta u Novom Sadu i eksploziji u Beogradu u kojoj je uništen džip koji je koristila voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević.ALO - "Kad je Zvezda jaka, Srbija je mirna", kaže počasni predsednik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.