Naslovne strane za subotu, 18. januar 2020. godine

Izvor: Beta, 18.Jan.2020, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za subotu, 18. januar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 18. januar najviše pišu o zagadjenju vazduha i Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori.ALO  -  List piše o obustavi postupka protiv Filipa Koraća, koga je predsednik Srbije optužio da je na čelu narko-mafije: "Korać u Beogradu, Vučić u opasnosti?"BLIC  -  Predsednik Srbije je jedan sat pričao s premijerkom i njenim saradnicima: "Vučić najavio ministrima čistku u Vladi". Evropska energetska zajednica upozorava: "Srbiji smo dali dva meseca da sprovede mere protiv zagadjenja". Otac Ilarion kaže za Blic da su litije u Crnoj Gori borba za dostojanstvo "Izloženi smo toksičnom uticaju neukusa".VEČERNJE NOVOSTI  -  List donosi analizu ministra finansija Siniše Malog: "Djilasov plan nas vraća ka bankrotu". Milorad Dodik u Beogradu kategoričan: "Dirnu li Dejton, Srpska odlazi".DANAS  -  Država Srbija se još pre tri godine obavezala na smanjenje emisije štetnih gasova, ali ništa nije uradjeno: "Pogušiće nas otrovi iz Obrenovca i Kostolca". Pripadnici levice s prostora Jugoslavije uputili apel povodom stanja u Crnoj Gori: "Ni Milo ni SPC, nego socjalna borba". Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić tvrdi da ju je vlast i do sada optuživala da laže, a ispostavilo se ;da govori istinu: "Ne povlačim se iz javnosti".INFORMER  -  Pod naslovom "Konačno ćemo ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Otac Ilarion za "Blic": Izloženi smo toksičnom neukusu, litije u Crnoj Gori su BORBA ZA DOSTOJANSTVO

Izvor: Blic, 18.Jan.2020

Izloženi smo toksičnom uticaju neukusa, antikulture, rugla i svih vrsta manupilacija koja dolaze iz sfere dnevne politike. Dostojanstvo ličnosti je vrednost koja je najviše ugrožena danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.