Naslovne strane za sredu, 10. avgust 2022. godine

Izvor: Beta, 10.Avg.2022, 09:28

Naslovne strane za sredu, 10. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. avgust najviše pišu o porastu broja inficiranih korona virusom u Srbiji i u svetu, o protestu poljoprivrednika i o drugim temama.ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "Srbija ima najviše gasa u istoriji". "Evropi preti žedj", o visokim temperaturama i sušama.BLIC - Epidemiolog Branislav Tiodorović o povećanju broja inficiranih korona virusom u Srbiji "Za sedam dana odluka o školi zbog korone".VEČERNJE NOVOSTI - O epidemiološkoj situaciji u turističkim destinacijama "U Grčkoj i Crnoj Gori sve bukti od korone". "Alimentaciju plaća svaki treći otac", o izbegavanju obaveza od strane očeva prema deci nakon razvoda.DANAS - List prenosi šta su korisnici Tvitera pitali američkog ambasadora Kristofera Hila povodom poziva da mu se obrate u vezi sa odnosima Srbije i SAD "Da li je jači Roki ili Rambo, ko će biti novi premijer Srbije?". Povodom obrazloženja Saveta Regulatornog tela za elektronske medije o dodeli nacionalnih frekvencija "Amnezija REM-a za nasilje i govor mržnje".INFORMER - Nakon sastanka kosovskog premijera ALjbina Kurtija sa ambasadorima Kvinte, list navodi "Zapad podržava 'Kurtijev rat'?". "Ukrajina zatvorila naftovod za Evropu", piše list.KURIR - Iz Evropske komisije poručuju za list "Pomažemo Srbiji da smanji zavisnost od ruskog ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Naslovne strane za četvrtak, 11. avgusta 2022. godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2022

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o situaciji sa korona virusom, privođenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta a bave se i nizom političkih i ekonomskih tema.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.