Naslovne strane za petak, 27. decembar 2019. godine

Izvor: Beta, 27.Dec.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za petak, 27. decembar 2019. godine

Dnevne novine se na naslovnim stranama izdanja za 27. decembar bave najavama izgradnje nacionalnog stadiona i puteva, izborom nove predsednice Ustavnog suda, dešavanjima u Crnoj Gori povodom usvajanja Zakona o verskim zajednicama, potragom za otetom devojčicom Monikom Karimanović.BLIC  -  List piše o izjavi ministra finansija Siniše Malog za taj list "Zadovoljni smo ponudom NLB za Komercijalnu".DANAS  -  "Nacionalni stadion - bajka sa lošim početkom", list piše o najavama za izgradnju nacionalnog stadiona. "Vučićeve nerealne brojke o izgradnji puteva", o komentarnima stručne javnosti na najave predsednika Srbije da će se u narednih pet godina izgraditi 5.000 kilometara puteva.KURIR  -  List piše o ubistvu devojke u Novom Sadu "Ubio devojku nasred ulice".ALO  -  List piše o izjavi ruske političarke Natalije Poklonske "Srbi će vratiti Kosovo, kao što su Rusi Krim".POLITIKA  -  "Snežana Marković nova predsednica Ustavnog suda", list piše o promenama u Ustavnom sudu.VEČERNJE NOVOSTI  -  "Narod ustao, brani svetinje" , list piše o dešavanja u Crnoj Gori u vezi donošenja Zakona o verskim zajednicama. "Vreme ide, sve više strepimo", izjava oca otete devojčice Monike Karimanović za taj list.SRPSKI TELEGRAF  -  "Vučić zapretio Djordjeviću: Bićeš smenjen ako ne isplatiš dečji dodatak".INFORMER  -  "Pobuna u Crnoj Gori", o dešavanjima oko usvajanja Zakona o ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kako ministar finansija Siniša Mali zamišlja Nacionalni stadion

Izvor: Danas, 27.Dec.2019

Prva lopata peska i vode biće posuta za izgradnju Nacionalnog stadiona u Surčinu verovatno uoči izbora naredne godine, a kada će on zaista biti izgrađen i koliko će tačno koštati još uvek je pod velom misterije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.