Izvor: Beta, 19.Jan.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za subotu, 19. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od subote, 19. januara i dalje pišu o efektima posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, o čemu se govorilo iza zatvorenih vrata i mogućnosti uključivanja Rusije i Sjedinjenih Američkih Država u dijalog Beograda i Prištine.ALO  -  "Pokazali smo snagu pristojne Srbije", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o poseti ruskog predsednika Vladimira Putina.BLIC  -  "Putin želi da se uključi u dijalog ako udje i Tramp", o pregovorima sa Prištinom i eventualnom uključivanju u to Amerike i Rusije. "Došao sam da sačuvam Zvezdu", kaže novi igrač košarkaškog kluba Crvena Zvezda Stratos Perperoglu. VEČERNJE NOVOSTI  -  "Moskva ulazi u dijalog o Kosovu", najavljuje list posle posete ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu. "Spremali napad na vojnu bazu?", kod Preševa zaplenjeno oružje terorista OVPBM.DANAS  -  "Talas nezadovoljstva prelio se iz Beograda", o protestima protiv aktuelne vlasti u Srbiji koji su se proširili i na druge gradove u Srbiji. Naslovima "Putin i Vučić gurnuli prst u oko zapadu" i "S Rusijom zaključen samo jedan ugovor, ostalo u magli" list najavljuje tekstove o političkim i ekonomskim efektima posete predsednika Rusije Beogradu. INFORMER  -  "Vučić i Putin sve dogovorili, stižu MI-35", list piše da će borbeni helikopteri iz Rusije biti isporučeni Srbiji.KURIR  -  ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmi protest '1 od 5 miliona' u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2019, 00:29

Hiljade građana šetalo je centralnim ulicama Beograda u subotu (19. januar) tražeći ostavku Aleksandra Vučića na mesto predsednika Srbije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.