Izvor: Beta Video, 03.Sep.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslov: Gudžević: Hadžet je simbol stradanja Bošnjaka

NOVI PAZAR - Portparol SDA Sandžaka Edin Gudžević izjavio je danas da SDA Sandžaka tretira Hadžet kao simbol stradanja Bošnjaka. Radi se o ratnom zločinu koji je na tom mestu izvršen udruženim delovanjem partizana i četnika u cilju progona i uništenja Bošnjaka. To je šehidsko mezarje, sveto mesto gde svaki Bošnjak ima svoje pretke. Hadžet treba da postane mesto na koje bošnjačke hadžije treba da obiđu pre odlaska na hadž, izjavio je Gudžević. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Naslov: Gudžević: Svi Bošnjaci da učestvuju u pohodu na Hadžet

Izvor: Beta Video, 03.Sep.2014

NOVI PAZAR - Portparol SDA Sandžaka Edin Gudžević pozvao je sve Bošnjake da se, bez obzira na partijsku pripadnost i druge razlike, u četvrtak posle podnevne molitve okupe na gradskom trgu i učestvuju u “Pohodu na Hadžet”. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.