Nasipanje ulica u naselju Grmovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 11:39

Nasipanje ulica u naselju Grmovac

Radovi na nasipanju nekategorisanih puteva u naselju Grmovac izvode se u 13 ulica, u ukupnoj dužini od četiri kilometra. 

Pored radova u naselju Grmovac, na osnovu Programa uređenja nekategorisanih puteva, u toku su radovi na asfaltiranju ulica u naselju Vojni put, a do kraja godine očekuju nas radovi i u delovima Batajnice, Busija, Ugrinovaca, Altine, Zemun Polja i Plavih horizonata.

U užoj zoni Zemun, u drugoj fazi radova, biće sanirani krakovi Mačvanske ulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potez koji povezuje ulice Živka Petrovića i Hercegovačku, a predviđena je i rekonstrukcija staza u ulici Filipa Višnjića.

U prethodnih nekoliko godina GO Zemun je izvela radove u više od 350 ulica na svojoj teritoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.