Naserov oficir SPREMA RAT?! Pamtimo njegov NAPAD NA SRBE, a sada ZAHTEVA NEŠTO ZABRINJAVAJUĆE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naserov oficir SPREMA RAT?! Pamtimo njegov NAPAD NA SRBE, a sada ZAHTEVA NEŠTO ZABRINJAVAJUĆE (VIDEO)

Nihad Aličković, koji slovi za prijatelja Nasera Orića, ratnog komandanta tzv. Armije BiH i ratnog zločinca pozvao je Bošnjake da se naoružavaju, a povod je formiranje rezervnog sastava policije RS.

On je u izjavi za IMLTV Press citirao Atifa Dudakovića, kazavši da "svaki mladi Bošnjak od 17 godina i gore mora ispod kreveta imati ranac i u njemu uniformu i vreću za spavanje, čizme,  te da se moraju na legalan način naoružavati".

On savetuje Bošnjake da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bnaoružavaju legalnim putem, "preko MUP-a, policije da podnesu zahtev i za naoružanje i za nošenje i za posedovanje oružja".

- Bošnjaci to treba da imaju, Bošnjaci to treba da urade, posebno omladina, i neka se na taj način legalno naoružavaju, jer i u Republici Srpskoj postoji veliki broj lovačkih udruženja koji nastoje na taj način da egalizuju veliki broj naoružanja - kazao je Aličković.

Podsetimo, Aličković je u Hagu,  kada je izrečena presuda prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, ispred suda raširio ratnu zastavu takozvane Armije BiH, a onda napao starijeg muškarca koji je bio ogrnut srpskom zastavom, pretio mu i vređao ga.

U sudnicu u Hagu prošvercovao je mobilni telefon i na Fejsbuk profilu uživo prenosio izricanje presude. Aličković, poznat kao prijatelj ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici. Nasera Orića, u ekstremnim bošnjačkim krugovima postao je poznat pre nekoliko godina nakon pokušaja linčovanja tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru u Potočarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lider Antidejtonskog pokreta Nihad Aličković pozvao Bošnjake da se naoružavaju

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2019

SARAJEVO - Lider sarajevskog Antidejtonskog pokreta Nihad Aličković, koji je javnosti poznat i kao prijatelj Nasera Orića, bivšeg komandanta Armije RBiH u Srebrenici, uputio je javni poziv Bošnjacima na naoružavanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.