Naša obaveza je da tražimo pravdu

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša obaveza je da tražimo pravdu

(press) Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić pozvao je juče članice Saveta bezbednosti UN da podrže inicijativu Srbije za sprovođenje sveobuhvatne, nezavisne istrage o ilegalnoj trgovini ljudskim organima srpskih žrtava pod okriljem svetske organizacije, jer bi u suprotnom na delu bili dvostruki standardi.


- Nijedna postojeća institucija ne bi bila u stanju da sprovede sveobuhvatnu istragu ili da obezbedi saradnju svih potrebnih strana. Samo mehanizam koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << stvorio Savet bezbednosti to bi mogao da izvede. Bez toga oni za koje se sumnja da su učesnici ilegalne trgovine organima mogli bi da ostanu izvan domašaja - poručio je sinoć Jeremić na Ist Riveru.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijaUNVuk Jeremićmedjunarodna zajednicanezavisna istragapravdatrgovina ljudskim organima

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.