Naš narod ima gvozdenu volju da se osveti

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 08:11

"Naš narod ima gvozdenu volju da se osveti"

Vodeći severnokorejski list Rodong Sinmun objavio je danas da ta zemlja ima "gvozdenu volju" da kazni Južnu Koreju zbog letaka usmerenih protiv Pjongjanga

To je rezultiralo potpunim prekidom komunikacije dve države.

Severna Koreja nazvala je zbog tih letaka Južnu Koreju neprijateljem i prekinula komunikaciju, a severnokorejski list rekao je da je nedavni potez Južne Koreje "izazov i proglašenje rata", prenosi Jonhap.

"Spolja oni izgledaju kao da se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << greškom dogodilo, ali iznutra nisu napustili svoje ružne namere da unište našu zemlju. Bez obzira na to, naš narod ima gvozdenu volju da se s pravom osveti južnokorejskim vlastima, čak i ako se međukorejski odnosi završe u potpunom krahu", dodaje list.

Severnokorejski dezerteri godinama su slali poruke preko ogromnih balona iz Južne u severnu Koreju, što je severna Koreja osudila istakavši da su te poruke usmerene protiv njenog lidera Kim Džong Una.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvozdena volja Sjeverne Koreje da kazni Južnu Koreju

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2020

SEUL - Vodeći sjevernokorejski list Rodong Sinmun objavio je danas da ta zemlja ima "gvozdenu volju" da kazni Južnu Koreju zbog letaka usmjerenih protiv Pjongjanga, a koji su rezultirali potpunim prekidom komunikacije dvije države.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.