Narodna biblioteka biće otvorena od ponedeljka

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna biblioteka biće otvorena od ponedeljka

Ministarstvo kulture i informisanja i Narodna biblioteka Srbije saopštili su da će biblioteka od 17. septembra nastaviti sa radom i redovnim aktivnostima.

U saopštenju se navodi da su se stekli uslovi da biblioteka nastavi sa radom, posle svih neophodnih istražnih i bezbednosnih procedura.

Svim korisnicima će se, bez nadoknade, produžiti važnost članskih karata za onoliko dana koliko je Narodna biblioteka Srbije bila zatvorena zbog nesrećnog slučaja u kojem su poginula dva radnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna biblioteka Srbije počinje da radi u ponedeljak, 17. septembra

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Sep.2018

Narodna biblioteka Srbije nastaviće sa radom u ponedeljak, 17. septembra, nakon što je zatvorena posle nesreće u kojoj su stradala dva radnika, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja...Kako se navodi, biblioteka počinje da radi posle svih neophodnih istražnih i bezbednosnih procedura..."Svim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Narodna biblioteka u ponedeljak nastavlja sa radom

Izvor: Danas, 14.Sep.2018

Ministarstvo kulture i informisanja i Narodna biblioteka je saopštilo da su se, nakon svih neophodnih istražnih i bezbednosnih procedura, stekli uslovi da u ponedeljak, 17. septembra, Narodna biblioteka Srbije nastavi sa radom i redovnim aktivnostima. Članak Narodna biblioteka u ponedeljak nastavlja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.