Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredne sedmice podaci o šteti od nevremena

TESLIĆ - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas Srni da će naredne sedmice imati procjenu štete u poljoprivredi od nevremena koje je krajem jula pogodilo pojedine dijelove Srpske.

"Za ovo posljednje nevrijeme nemamo procjenu štete, jer je još rano. Imaćemo je naredne sedmice. Šteta se nikad ne procjenjuje onog dana kada nastane, nego nekoliko dana nakon toga, jer je onda realnija procjena", rekao je Mirjanić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
On je istakao da procjenu štete rade opštine i da još nije sve sumirano po metodologiji koja je važeća za procjenu štete na svim dobrima.

Mirjanić je dodao da resorno ministarstvo ima procjenu štete na poljoprivrednim usjevima i u stočarstvu u prethodnim poplavama, koja iznose oko 250 miliona KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Naredne sedmice podaci o šteti od nevremena

Izvor: Capital.ba, 02.Avg.2014

TESLIĆ, Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas da će naredne sedmice imati procjenu štete u poljoprivredi od nevremena koje je krajem jula pogodilo pojedine ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.