Napravila haljinu od 3.000 bombona

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila haljinu od 3.000 bombona

Britanska kozmetičarka Sara Brajan provela je 180 sati praveći haljinu sastavljenu od Skitls bombonica.

Utrošila je 3.000 komada ovih slatkiša, a sada je haljinu dala na aukciju nadajući se da će je kupiti slavna američka pevačica Lejdi Gaga jer bi joj se, smatra kreatorka, jako svidela.

Šarolika kreacija sastavljena je od 145 kesica bombona koje su zalepljene sa 90 bočica lepka. Autorka je svakodnevno na njenu izradu trošila po šest sati. Nakon mesec dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << haljina je završena.

"Na ideju sam došla kad sam videla kako se moja ćerka igra u dvorištu sa loptama nalik na bombonice. Onda sam se zapitala da li je iko ikada napravio nešto poput haljine od bombona, malo sam istraživala i videla da nije, pa pomislila: To je to!", ispričala je Sara.

Ona se nada da će njeno delo ući u Ginisovu knjigu rekorda.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.