Napao sportskog urednika Vijesti

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao sportskog urednika Vijesti

Podgorica -- Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije D.DJ. vređao je i verbalno napao urednika sportske rubrike "Vijesti" Aleksandra Vučkovića.

Uprava policije saopštila je da je protiv njega pokrenut prekršajni postupak.

Kako se navodi, Vučković je Centru bezbednosti Podgorica podneo prijavu protiv D.DJ. zbog verbalnog konflikta i vredjanja u šoping molu “Mall of Montenegro”.

“Službenici CB Podgorica su, na osnovu konsultacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Sudom za prekršaje, utvrdili da u radnjama D.DJ. ima elemenata prekršaja”, saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da će D.DJ. uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti predat Područnom organu za prekršaje u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj Zakona o javnom redu i miru - vredjanje i drsko ponašanje.

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović je, imajući u vidu navedeni dogadjaj, doneo odluku da se D.DJ. prerasporedi iz Specijalne antiterorističke jedinice na drugo radno mesto, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDALOZNO: Specijalac izvređao novinara podgoričkih Vijesti

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije vređao i verbalno napao urednika sportske rubrike Aleksandra Vučkovića..PODGORICA - Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije D.Đ. vređao je i verbalno napao urednika sportske rubrike podgoričkog lista...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.