Napadnut sajt predsednika države

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut sajt predsednika države

BEOGRAD - U noći između četvrtka i petka, oko jedan sat posle ponoći, počeo je masivan hakerski napad na internet prezentaciju predsednika Republike i server na kome se ona nalazi, koji još traje, saopštila je služba predsednika Srbije za saradnju sa medijima. Zahvaljujući odličnim merama zaštite, sajt predsednika Republike sve vreme funkcioniše, uz neznatne poteškoće. Od početka napada blagovremeno su reagovale nadležne državne službe, koje vrše bezbednosnu zaštitu komunikacija kabineta predsednika Republike, te očekujemo da će počinioci ovog bezuspešnog napada uskoro biti otkriveni, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Napadnut sajt predsednika Nikolića

Izvor: RTS, 12.Jul.2014, 15:29

Hakerski napad na sajt predsednika Srbije Tomislava Nikolića i server na kojem se ta internet prezentacija nalazi počeo je noćas sat posle ponoći, saopštila je Služba sa saradnju s medijima predsednika Republike. .."Napad je i dalje u toku, a zahvaljujući odličnim merama zaštite, sajt predsednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.