Izvor: Piplmetar.rs, 16.Mar.2024, 00:31

Napadnut policajac, morao da puca: Drama u centru Milića

15/03/24 | 23:09
 ≫ 
23:11


M. P.

Uhapšen muškarac koji je nožem napao policajca na službenoj dužnosti
Foto: ATA Images

Policija je večeras u centru Milića uhapsila osobu inicijala D.M. nakon što je prijavljeno da poseduje hladno oružje i ugrožava druge osobe, javlja ATV.
Policijska stanica u Milićima je prijavu o tome dobila oko 19.00 časova, nakon čega su policijski službenici izašli na lice mesta i uhapsili D.M.
U toku je dokumentovanje događaja o kojem je obavešteno Okružno javno tužilaštvo...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DRAMA U CENTRU MILIĆA: Policajac napadnut nožem, morao da PUCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024

Prijava o incidentu stigla je oko 19.00..Policija je večeras u centru Milića uhapsila osobu nakon što je prijavljeno da poseduje hladno oružje i ugrožava druge osobe, javlja ATV...Policijska stanica u Milićima je prijavu o tome dobila oko 19.00 časova, nakon čega su policijski službenici izašli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.