Napadači likvidirani, otkrivena laboratorija bombi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadači likvidirani, otkrivena laboratorija bombi

Ruske bezbednosne snage ubile su šestoricu napadača tokom antiterorističke operacije na jugozapadu zemlje, u gradu Naljčiku, i otkrile veliku laboratoriju za pravljenje bombi, saopštio je ruski Nacionalni antiteroristički komitet (NAK).

"U okviru antiterorističke operacije u Naljčiku šest osoba je ubijeno i pronađena je velika laboratorija za proizvodnju eksplozivnih naprava", rečeno je ruskoj agenciji TAS S iz informacionog centra NAK-a.

U toku je identifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napadača ubijenih u Naljčiku, glavnom gradu autonomne pokrajine Kabardino-Balkarije.

Ruske bezbednosne snage prethodno su opkolile devetospratnu zgradu u kojoj su se napadači krili na petom i šestom spratu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.