Napadač na tužioca saslušan, zatražen pritvor

Izvor: B92, 25.Feb.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač na tužioca saslušan, zatražen pritvor

Velika Plana -- M.P. (33) iz Smederevske Palanke saslušan je danas povodom sumnji da je u subotu fizički napao zamenika višeg javnog tužioca u Smedereva Aleksandra Kuzmanovića.

On je saslušan danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani, koje je i predložilo sudu da mu odredi pritvor.

Pritvor je zatražen zbog opasnosti da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, precizirala je da Tanjug portparol tužilaštva Nevena Arsić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema njenim rečima, M.P. se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti javnog tužioca. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

O predlogu za pritvor odluku u toku dana treba da donese sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikoj Plani.

Kuzmanović je napadnut u subotu posle podne u restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom na ručku, a napadač je odmah uhapšen. Mediji su preneli da je M. P. bivši fudbaler iz Smederevske Palanke, koji je u kafani bio sa majkom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor za napadača na tužioca

Izvor: RTS, 25.Feb.2019

Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani saslušalo je M. P. iz Smederevske Palanke povodom sumnji da je u subotu fizički napao zamenika višeg javnog tužioca u Smederevu Aleksandra Kuzmanovića i predložilo sudu da mu odredi pritvor. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.