Napadač na policajca ispred ambasade Srbije na psihijatriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač na policajca ispred ambasade Srbije na psihijatriji

Muškarac (52), koji je nožem napao policijskog službenika ispred Ambasade Srbije u Bosni i Hercegovini, uhapšen je i prevezen u Kliniku za psihijatriju gde je zadržan na lečenju, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Navodi se da juče u 16.20 sati policija obaveštena da je na Obali Maka Dizdara napadnut policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH.

"Izlaskom na mesto događaja, policijski službenici su zatekli osobu koja je nožem pokušala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da napadne policajce. Utvrđen je identitet osobe. Kako je reč o nasilnoj osobi, ona je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prevezena na Kliniku za psihijatriju 'Jagomir' gđe je zadržana na lečenju", prenose banjalučke Nezavisne pozivajući se na Srnu.

O događaju je obavešteno Kantonalno tužilaštvo Sarajevo, posle čega je naloženo da policijski službenici Direkcije budu saslušani u svojstvu svedoka o okolnostima krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju poslova bezbednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.