Napadač iz Utrehta od ranije poznat policiji

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač iz Utrehta od ranije poznat policiji

Amsterdam -- Gokmen Tanis, osumnjičeni za trostruko ubistvo i ranjavanje više osoba u Utrehtu, odranije je poznat vlastima, rekao je holandski ministar pravde.

Gokmen Tanis, osumnjičeni za trostruko ubistvo i ranjavanje više osoba u Utrehtu, odranije je poznat vlastima, rekao je holandski ministar pravde.

Turski predsednik Erdogan izjavio je državnu televiziju da turska obaveštajna agencija istražuje da li je današnji napad u holandskom gradu Utrehtu bio iniciran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ličnim motivima napadača ili je u pitanju teroristički akt, prenosi Rojters.

Napadač je rođen u Turskoj, a kako je ranije prenela turska agencija Anadolija, njegovi rođaci su rekli da je on pucao na tramvaj u nameri da ubije određenu osobu iz "porodičnih razloga", a zatim je pucao i u druge ljude koji su pokušali da pomognu žrtvi napada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.