Naomi Kembel nagrada za dobrotvorni rad

Izvor: Politika, 13.Sep.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel nagrada za dobrotvorni rad

NJUJORK - Britanska manekenka Naomi Kembel i njen momak, ruski milijarder Vladislav Doronjin, dobiće idućeg meseca nagradu za dobrotvorni rad na ovogodišnjem Ejndžel balu u Njujorku.

„Ona je zaista neverovatna žena i bavi se humanitarnim radom. Ima svoju dobrotvornu organizaciju. Prikupila je mnogo novca ovog leta za Haiti i istraživanje HIV-a”, kazala je Deniz Rič, tekstopisac koja je osnovala Fondaciju Ejndžel za istraživanje raka kada joj je ćerka Gabrijela umrla od leukemije.

Ejndžel bal biće održan 17. oktobra i na njemu će nastupiti Pati Label  i Iv. 

Beta

objavljeno: 13.09.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naomi Kembel nagrada za dobrotvorni rad

Izvor: Blic, 13.Sep.2011

Britanska manekenka Naomi Kembel i njen momak, ruski milijarder Vladislav Doronjin, dobiće idućeg meseca nagradu za dobrotvorni rad na ovogodišnjem Ejndžel (Angel) balu u Njujorku. .."Ona je zaista neverovatna žena i bavi se humanitarnim radom. Ima svoju dobrotvornu organizaciju. Prikupila je mnogo...

Nastavak na Blic...

Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 14.Sep.2011, 03:35

Naomi Kembel nagrada za humanitarni rad; Pipu Midlton nervira ponašanje princa Harija; Rijana ima ružnu naviku da sisa palac; Pamela bi da ostari pored bivšeg supruga Tomija Lija; Madona snimila video kako bi se izvinila obožavaocu ..Naomi Kembel i njen momak, ruski milijarder Vladislav Doronjin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.