Izvor: Kurir, 17.Apr.2010, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nano malter kompanije "Jub" jedinstven na tržištu

BEOGRAD, 17. aprila (Tanjug) - Malter "nanoksil G", za koji je kompanija za proizvodnji boja, unutrašnjih premaza i dekorativnih maltera "Jub" iz Šimanovaca, dobila nagradu na sajmu građevinarstva, jedinstven je proizvod na domaćem tržištu, jer je u njegovoj izradi korišćena najsavremenija nano-tehnologija, izjavio je danas Tanjugu rukovodilac tehničke podrške u tom preduzeću Goran Prolić. Taj završni dekorativni malter, kako je rekao, predstavlja nešto najsavremenije što trenutno postoji u ponudi građevinskog materijala u svetu.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nano malter kompanije "Jub" jedinstven na tržištu

Izvor: S media, 17.Apr.2010

Malter "nanoksil G", za koji je kompanija za proizvodnji boja, unutrašnjih premaza i dekorativnih maltera "Jub" iz Šimanovaca, dobila nagradu na sajmu gradjevinarstva, jedinstven je proizvod na domaćem tržištu. ..U njegovoj izradi korišćena je najsavremenija nano-tehnologija, izjavio je danas...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.