Nakon haosa, granice prohodne

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 07:17

Nakon haosa, granice prohodne

Početak prve radne nedelje u julu donosi nešto slabiji intezitet saobraćaja u odnosu na dane vikenda, kažu iz AMSS.

Ipak, kako se dodaje, saobraćaj je i dalje pojačan na najopterećenijim pravcima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5.45 časova na putničkim terminalima graničnih prelaza Preševo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Gradina na izlaz se čeka 20, odnosno 30 minuta.

Teretna vozila na izlaz na Kelebiji čekaju 60 minuta, a na Batrovcima i u Šidu po četiri sata.

Uprava granične Policije navodi da je zadržavanje na teretnim terminalima posledica aktivnosti susednih graničnih organa.

U nedelju su brojni granični prelazi bili zatrpani, a na pojedinima su kolone bile kilometarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanje na putevima i graničnim prelazima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023

SRBIJA – Početak prve radne nedelje u julu donosi nešto slabiji intezitet saobraćaja u odnosu na dane vikenda, ali je saobraćaj i dalje pojačan na najopterećenijim pravcima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.