Najveći skok epidemije korona virusa u Indiji

Izvor: Beta, 01.Avg.2020, 12:30

Najveći skok epidemije korona virusa u Indiji

Indija je objavila da je od petka do danas zabeležila najveći skok epidemije korona virusa - 57.118 novih slučajeva.Ukupan broj slučajeva koronavirusa u Inidiji je blizu 1,7 miliona, a samo u julu je bilo 1,1 milion slučajeva zaraze.Ministarstvo zdravlja je danas objavilo da su 764 osobe umrle od korona virusa, te je ukupan broj porastao na 36.511.Indijsko ministarstvo civilnog vazduhoplovstva odložilo je nastavak međunarodnih letova za još mesec dana, do 31. avgusta.Ministar zdravstva Harš Vardan rekao je u petak da se u Indiji od bolesti KOVID-19 oporaviko više od milion ljudi i da aktivni slučajevi čine samo jednu trećinu od ukupnog broja zaraženih.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Vijetnamu još 40 zaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2020

HANOJ - Ministarstvo zdravlja Vijetnama saopštilo je danas da je potvrđena infekcija kod 40 ljudi, čime je ukupan broj zaraženih povećan na 586, dok su tri osobe umrle.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.