Najveći izbor knjiga za 100 dinara

Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći izbor knjiga za 100 dinara

Za mnoge ljude, knjiga je potreba, ali i luksuz, koji sve teže mogu da priušte.

Ima ljudi koji na Sajmu knjiga kupe zalihu dovoljnu za celu godinu, kako bi uštedeli na popustima. Čak i kod antikvara teško možete naći dobru knjigu koja košta manje od 400 dinara.

Ako želite da se zabavite, opustite ili, prosto, tražite lep poklon za male pare, u Nonstopshop knjižari možete kupiti klasiku, dečije knjige, trilere i ljubavne romane za svega 100 dinara. Komplet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 10 knjiga, a to je već svojevrsna mala biblioteka, košta samo 999 dinara! Za 700 dinara, što je u većini knjižara prosečna cena jedne knjige, u Nonstopshopu ćete dobiti čak sedam knjiga enciklopedije!

Gospodin opasni, Iris Johansen

Džeka Darsija žene su opisivale kao izuzetno opasnog muškarca, ali su se ipak lepile za njega, kao leptirice na sveću. Meri Harland, opčinjena na prvi pogled, želela je da dokaže da su to samo predrasude iz prošlosti. Ipak, nije mogla da se ne pita koliko istine ima u tim pričama.

Cena: 100 din

Knjige za 100 dinara

Komplet - Najlepše basne sveta na srpskom i engleskom

Zabavna, kreativna i bogato ilustrovana dvojezična edicija namenjena deci – Najlepše basne sveta. Edicija sadrži više od trideset najlepših basni u šest knjiga, među kojima ćete naći, osim onih nezaobilaznih Zec i kornjača, Lav i miš, Gavran i lisica i drugih, i veliki broj basni sa kojima se retko srećemo, kao što su Mlekarica, Konj i magarac, Mišji sabor… Na svakoj strani engleski tekst prati srpski tekst što u velikoj meri olakšava učenje jezika i savladavanje manje poznatih reči.

Redovna cena: 1.800 din

Akcijska cena: 599 din

Ušteda: 1.210 din (67 odsto)

Bajke i basne

Komplet - Dečija ilustrovana enciklopedija I

Dečja ilustrovana enciklopedija sa mnoštvom činjenica i informacija o zvezdama, planetama, planeti zemlji, praistoriji, tehnologiji, razvoju transporta, narodima sveta...

Redovna cena: 2.450 din

Akcijska cena: 699 din

Ušteda: 1.751 din (71 odsto)

Edukativne knjige

Komplet od 6 knjiga

Komplet od šest knjiga sastoji se od sledećih dela: Gospođa Dalovej, Virdžinija Vulf; Gordost i predrasuda, Džejn Ostin; Džejn Ejr - II deo, Šarlot Bronte; Svet je pun oženjenih muškaraca, Džeki Kolins; Njegov poslednji podvig - Šerlok Holms, Artura Konana Dojla i Plač violine - II deo, Rešata Nuri Guntekina.

Cena: 599 din

Knjige za 100 dinara

Ilustrovana istorija sveta - komplet 1

Krenite na fantastično putovanje kroz celokupnu istoriju - od praistorije do savremenog doba. U 24 knjige edicije Ilustrovana istorija sveta, pod budnim okom stručnjaka za antropologiju, istoriju i istoriju umetnosti, ispisana je istorija sveta od praistorije do savremenog doba.

Redovna cena: 2.400 din

Akcijska cena: 699 din

Ušteda: 1.701 din (71 odsto)

Ilustrovana istorija sveta

Komplet od 10 knjiga

Komplet od 10 knjiga čine sledeća dela: Samo preko leta, Su Murkroft; Neukrotiva, Mari Fors; Ledena kraljica, Džoana Lindzi; Ludilo lorda Ijana Makenzija, Dženifer Ešli; S vremena na vreme, Kej Huper; Zakon privlačnosti, Džuli Džejms; U Sereninoj mreži, Kej Huper; Rejfertijeva Supruga, Kej Huper; Sreća je tamo gde si ti, Mari Fors i Arsen Lupen džentlmen – lopov, Morisa Leblana.

Cena: 999 din

Knjige za 100 dinara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.