Najveća gužva na Batrovcima, višesatno čekanje

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća gužva na Batrovcima, višesatno čekanje

Beograd -- Saobraćaj na putevima u Srbiji pojačanog je intenziteta, a na graničnim prelazima moguća su višesatna zadržavanja, naveo je Automoto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržavanja su višesatna, dok se na prelazu Šid čeka oko sat vremena.

Na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš vozila se zadržavaju oko 120 min, a na Kelebiji oko 60 minuta. Vozačima se preporučuje da koriste alternativni granični >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelaz sa Mađarskom-Bački Breg.

Na ulazu u zemlju iz pravca Makedonije putnička vozila se zadržavaju oko 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 min.

Na naplatnoj rampi Bubanj potok na autoputu u smeru ka Beogradu trenutno vozila čekaju na naplatu putarine od 45 minuta do sat vremena, ali je vreme čekanja u porastu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.