Najuspešniji preduzetnik Miodrag Babić, direktor Hemofarma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuspešniji preduzetnik Miodrag Babić, direktor "Hemofarma"

BEOGRAD - Najuspešniji preduzetnici i menadžeri iz Srbije proglasili su za najboljeg među njima direktora kompanije "Hemofarm - Štada" iz Vršca Miodraga Babića. Drugu nagradu dobio je predsednik "MK grupe" Miodrag Kostić, a treću prvi čovek "Metalca" iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović.

Na svečanosti u "Aeroklubu" održana je i promocija knjige "Uspešni preduzetnici i menadžeri Srbije - prvih 100", na kojoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodeljena i priznanja za doprinos u razvoju srpske privrede.

Priznanja su dodeljena predsedniku Izvršnog odbora "Rajfajzen banke" Oliveru Reglu, direktorki kompanije "Mesopromet" iz Pančeva Svetlani Bogdanov i direktoru kompanije "Simpo" iz Vranja Draganu Tomiću.

Promociji knjige i dodeli priznanja prisustvovali su i ministar trgovine Predrag Bubalo, kao i predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.