Najtraženiji kriminalac izrešetan u sudnici VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2021, 11:05

Najtraženiji kriminalac "izrešetan" u sudnici VIDEO

Jitender Man Gogi ubijen u sudnici u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, zbog čega je zavladala neviđena panika u zemlji.

Dvojica muškaraca su prerušena u advokate ušli u sudnicu u indijskom gradu Nju Delhiju i tokom saslušanja izrešetali najopasnijeg kriminalca u zemlji, Jitendera Mana Gogija, kom je trebalo da počne suđenje za višestruke zločine - ubistva, otmicu, prevaru i mnoge druge.

Ubistvo se dogodilo u opštini Rohini, a veruje se da su lažni advokati, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su pripadnici obezbeđenja ubili, pripadali klanu koji je suparnički Gogijevog grupi.

Gogi je bio na popisu najtraženijih osoba u Delhiju, a uhapšen je u martu 2020. zbog sumnje da je počinio ubistvo i iznudu. Bio je glavna meta suparnika jer se brzo nametnuo kao jedan od ključnih igrača u indijskom podzemlju.

Kriminalom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, kada je krao automobile i drugu imovinu. Bio je i glavni osumnjičeni za ubistvo popularnog pevača u indijskoj saveznoj državi Harijani.

Incident je doveo do rasprava o sigurnosti u sudnicama u Delhiju. Jedan zvaničnik je istakao da je ubojstvo Gogija pokazalo da se nedovoljno radilo na zaštiti i planiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE! Gledate na sopstvenu odgovornost: U sudnici izrešetan najopasniji zločinac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Jitender Man Gogi brutalno je usmrćen u sudnici u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, zbog čega je zavladala neviđena panika u zemlji...Dvojica muškaraca su prerušena u advokate ušli u sudnicu u indijskom gradu Nju Delhiju i tokom saslušanja hladno nasmrt izrešetali najopasnijeg kriminalca u zemlji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.