Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 06:01

Najtopliji dan ove sedmice, ali ne bez oblaka

Jutro u većem delu pretežno vedro. U toku dana sa zapada i jugozapada Srbije postepeno naoblačenje, koje će posle podne i uveče povremeno uslovljavati kišu, a na visokim planinama u toku noći i mešovite padavine. Tempratura od 1 stepen do 9 stepeni, najviša dnevna do 21.
U Vojvodini veći deo dana pretežno sunčano, a prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom očekuje se uveče i u toku noći.
Duvaće slab i umeren vetar, jugozapadni, u toku noći u Vojvodini severozapadni. 
Najniža temperatura od 1 do 9 , a najviša od 17 do 21 stepen.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NE ODLAŽITE KIŠOBRANE: Jutro u Srbiji vedro, u toku dana stižu oblaci

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Srbija čeka pravo proleće..U Srbiji će sutra ujutru biti pretežno vedro, a toku dana sa zapada i jugozapada postepeno naoblačenje koje će posle podne i uveče povremeno uslovljavati kišu, a na visokim planinama u toku noći mešovite padavine...U Vojvodini veći deo dana pretezno sunčano, a uveče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.