Najprodavanije naslovnice sa Milom Kunis i Sarom Džesikom Parker

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprodavanije naslovnice sa Milom Kunis i Sarom Džesikom Parker

Osim priča koje se nalaze u njemu, magazin prodaje i naslovna strana, s protekle godine stotine hiljada primeraka "prodale" su Sara Džesika Parker, Hajdi Klum, Dženifer Aniston i Mila Kunis, dok su daleko najmanje prodaje imali magazini sa Džastinom Timberlejkom i Džastinom Biberom na naslovnoj.

Avgustovsko izdanje magazina "El" na čijoj je naslovnoj strani bio glumac i pevač Džastin Timberlejk prodat je u samo 73.000 primeraka, i postao najmanje prodavan broj godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Još jedan "promašaj" bila je februarska naslovna strana "Veniti Fera" sa pevačem Džastinom Biberom, prodat u 245.800 kopija. Biber se pojavio i na naslovnoj strani magazina "Rolingston" u martu, kada je tiraž magazina opao za pet odsto.

Zvezda sitkoma "Seks i Grad" Sara Džesika Parker slikala se za naslovnu stranu avgustovskog "Voga" i septembarskog "Meri Klera", koji su bili drugi i treći najprodavaniji brojevi.

Prodaju je podigla i glumica Dženifer Aniston, koja se slikala za julsko izdanje magazina "Meri Kler" i za "El" u novembru.

Supermodel Hajdi Klum slikala se za naslovnu stranu magazina "Laki" u martu i "Glamura" u avgustu, kada je tiraž tih časopisa zabeležio veću prodaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo su najprodavanije naslovne strane

Izvor: S media, 28.Dec.2011

Osim priča koje se nalaze u njemu, magazin prodaje i naslovna strana, s protekle godine stotine hiljada primeraka "prodale" su..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.