Najpoznatija baka sa Instagrama preminula u 80. godini

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija baka sa Instagrama preminula u 80. godini

Beti Džo Simpson iz Džefersonvila, poznata kao najpopularnija baka na društvenoj mreži Instagram, preminula je u 80. godini od karcinoma pluća, osam meseci nakon dijagnoze.

Za smrt ove simpatične bake prvo se i saznalo na njenom Instagram profilu grandmabetty33, na kojem je u subotu osvanula fotografija njenog psa, koji sam sedi na stolici.

"Posle veoma neophodne noći odmora, baka se konačno pomirila sa svojim kacrinomom pluća. Iako baka Beti više nije fizički sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nama, zauvek će biti u srcima milion ljudi koje je veselila svakog dana. Ona nije izgubila svoju bitku sa karcinomom, jer je njena zaostavština ostala da inspiriše sve - da se smeju i budu srećni, bez obzira na sve. Rat je gotov. Bitka je dobijena", poslednja je poruka na njenom profilu. Svi njeni pratioci i dalje ostavljaju oproštajne poruke.

Beti Džo Simpson ima 701,245 pratilaca na Instagramu, ali se taj broj povećava iz minuta u minut.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.