Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka

Njih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga!

Koliko god da voli, žena Ovan uvijek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji živtoni ritam.

Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mjestu. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << živi svaki dan kao da joj je poslednji, i može se reći da je to njen životni moto.

U skladu sa time se i ponaša, te osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dve duše, najprije zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.

Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželjeti i nježno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto rijetko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj uljepšati život razgovorima i podrškom.

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživlja puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje.

Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati cijelo srce i tijelo.

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

(Astrozabava)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.