Najmanji troškovi za grejanje stana na drvo

Izvor: Danas, 09.Okt.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanji troškovi za grejanje stana na drvo

Najmanje troškove za grejanje prosečnog stana u ovogodišnjoj grejnoj sezoni imaće domaćinstva koja se greju na drvo, u mestima u Srbiji gde se ono nabavlja po nižim cenama (4.560 dinara po kubnom metru) i ako imaju peći čija je efikasnost veća, saopštila je danas Agencija za energetiku Srbije. Članak Najmanji troškovi za grejanje stana na drvo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grejanje na drvo - najjeftinije ove sezone

Izvor: Kamatica.com, 09.Okt.2019

Najmanje troškove za grejanje prosečnog stana u ovogodišnjoj grejnoj sezoni imaće domaćinstva koja se greju na drvo, u mestima u Srbiji gde se ono nabavlja po nižim cenama (4.560 dinara po kubnom metru) i ako imaju peći čija je efikasnost veća, saopštila je danas Agencija za energetiku Srbije..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.