Izvor: Blic, 09.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši poklon za Badnji dan i Božić

Mileta Gavrilović (50), radnik Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac", u radnoj jedinici na Rudniku kupuje „Blic" godinama, a primerak od petka, četvrtog dana nove godine, doneo mu je vrednu nagradu - skuter

Svako jutro kada krene na posao, po već ustaljenoj navici, kupuje novine u STR „Bata", nedaleko od upravne zgrade preduzeća i, kako kaže, prelista ih u vreme pauze za doručak, a pažljivo čita posle radnog vremena, kod kuće.

- Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam otvorio novine i uzeo kupon, očekivao sam da pročitam ono uobičajeno „učestvujte i dalje u nagradnoj igri". Međutim, bio sam naprosto iznenađen, jer je umesto toga na kuponu pisalo „dobili ste skuter". Nisam mogao da verujem svojim očima, jer od pre petnaestak godina, kada sam imao peticu na lotou i osvojio oko hiljadu maraka, nikakvu nagradu više nisam dobio, a igram brojne igre na sreću. Utrčao sam kod svog direktora Dragana Petrovića i, tek nakon što su njemu u „Blicu" potvrdili da mi je „Blic Srećko" doneo najlepši poklon za Badnji dan i Božić, moju nevericu zamenila je neopisiva radost - priča za „Blic" srećni dobitnik i dodaje da je toliko bio zbunjen da mu je direktor pritekao u pomoć i prijavio organizatoru kod i njegove lične podatke.

Poklonu su se, veli, kao mala deca obradovali i njegova majka i brat. A Mileta će, na proleće, kad na Rudniku ne bude snega i smetova, novim skuterom prevaljivati tri kilometra od kuće do radnog mesta i nazad, a motor „tomos", koji je polovan kupio prošle godine, „ide na pijacu". Mileta, takođe, naglašava da će „Blic" kupovati i dalje, ne samo zbog zaista vredne nagrade, „budući da najjeftiniji skuter košta 53.000 dinara", već zato što su „najobjektivnije i najkvalitetnije novine na medijskoj sceni Srbije".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.