Najiskrenija reklama za kondom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najiskrenija reklama za kondom

Ako vam je dosta reklame koje obećavaju sve i svašta i reklamiraju sve osim karakteristika proizvoda, pogledajte skeč koji je otišao u sasvim drugim smeru. Pogledajte kako izgleda iskrena reklama za kondome.

Bez uvijanja: Kondom je vreća za penis  

Bez uvijanja i preuveličavanja, naziva kondome jednostavno "vrećama za penis" koje služe da bi se sprečila trudnoća, a pomažu i kod prevencije polno prenosivih bolesti, piše Net.

Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što opisuje kako funkcioniše kondom, svima onima koji to još ne znaju reklama objašnjava u vrlo kratkim crtama kako funkcioniše reproduktivni sistem.

 

If Condom Commercials Were Honest -- powered by Cracked.com

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.