Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje poze za seks u autu

Ako vam je misionarski položaj dosadio, a nemate problem da imate seks van kreveta, onda slobodno isprobajte ove uzbudljive poze.

Među najpopularnijim pozama za seks u autu, izdvojile su se sljedeće četiri:

1. Poza 69 na zadnjem sjedištu

Mnogim parovima 69 položaj pruža vrhunsko zdovoljstvo. Iako možete oboje da uživate, imajte u vidu da muškare ova poza veoma uzbuđuje zbog čega prebzo ejakuliraju. Zato bi bilo najbolje da on počne da vas zadovoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << malo prije nego vi njega.

2. Seks na haubi

Ako je napolju lijepo i toplo veče, nema potrebe da se zadržavate u atomobilu. Naslonite zadnjicu na rub haube ili se okrenite licem prema njoj i nagnite.

3. Poza "Vazdušni jastuci"

Dok on sjedi na suvozačevom mestu, vi mu sjedite u krilu. Spustite njegovu glavu među svoje grudi, i pustite ga da se poigrava njima, prije nego što nastavite dalju akciju.

4. Predigra bez penetracije

Ako vam je seks u automobilu ipak previše, možete "glavno jelo" da sačuvate za kasnije. Dakle, u autu započnite predigru koja se može sastojati od oralnog seksa i gledanja partnera dok masturbira.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.